onsdag 12 januari 2011

Audacity.

Idag har jag suttit med hörlurar och redigerat intervju i Audacity hela dagen. Jag känner mig släckt nu. Det var väldigt kul men krävde otrolig koncentration. Koftan är nån sorts superwoman som åkte iväg och barnvaktade två barn direkt efter. Själv har jag bara lyckats köpa parmesan och äta mat. Det räcker. Nu ska M spela sitt cowboy-spel och jag ska försöka mig på några sidor Combüchen innan jag törnar in en stund.

8 kommentarer:

Kulturkoftan sa...

Koftan har även redigerat det sista nu. Det betyder att hon har arbetat från 09.00-22.30. Det är inget skryt. Det är vansinne.

Fifi sa...

Jag börjar faktiskt överväga Glenda på riktigt nu, det är riktigt fint faktiskt! De flesta tycker att jag har en pojkmage, det är väl en person som har sagt att det är en flickmage, men jag tror inte riktigt på det där ändå...

kram

Bulan & jag sa...

För att vara lite nördig. Men jag hller på att leta mig fram bland ljudredigeringsprogram som känns bra. Hur funkar Audacity, tycker du? Har bara provat någon gång, men tycker det känns lite otympligt. ProTools är för avancerat och Qbase känns något för simpelt men samtidigt trögkört. Aldrig nöjd.
Och så gillar jag din blogg om jag inte sagt det förut.

Alex sa...

Vill också sitta med hörlurar och redigera ljud! Älskar att klippa ihop mina inslag, det är nästan bättre än att ställa frågorna!

Kulturkoftan sa...

Att jag pratade om mig själv i tredje person säger ganska mycket om gårdagens tillstånd.

Josefine sa...

kulturkoftan: koftan är så duktig så!

fifi: hahaha.. ja men glenda blir väl bra då! kram

bulan & jag: jag har bara testat audacity och det funkar väldigt bra tycker jag. men jag har ju ingen som helst erfarenhet av något annat... men jag tycker (som ändå är tämligen värdelös när det kommer till teknik) att det funkar på ett ganska logiskt sätt.

a.m.o: ja jag är förvånad! jag tycker att det är riktigt kul.. skulle verkligen vilja lära mig det riktigt bra. imorgon ska vi på det igen.

koftan: josefine gör också det ibland.

Kulturkoftan sa...

Koftan säger hej till Josefine!

sonja sa...

jg minns när jag satt och höll på med det där...
blev ändå imponerande hur väl alla lyckades.