onsdag 5 januari 2011

Nya tröjor:

En till M
Och en till mig
De åker väl runt nånstans i världen nu för än har de inte landat i postlådan. Jag såg att Onekligen och Katta Kvack hade bloggat om Out of Print och blev genast tvungen att spontanshoppa julklapp till både mig och M. Men de har inte kommit än som sagt.

9 kommentarer:

emster sa...

ÅH VILKEN FIN. DEN TILL DIG ASSÅ!!

när jag var med i fördomsprofilen i christer i p3 frågade de vilken bok jag önskade att jag hade skrivit. då svarade jag 1984.

Ron Obvious sa...

Nej! Jag hade också spanat in en Slaughterhouse Five. Jag var till och med känd i cyberrymden som Billy Pilgrim i många år! Är M verkligen man enough för en Vonnegut?

Josefine sa...

emster: ja den kom idag! och den är hur skön som helst. jag säger bara: köp! och va? har du varit med i fördomsprofilen. vad gissade de om dig?

ron obvius: jaha. men då får du köpa tshirten. skitsnygg är den. vi får se om han kan leva upp till den! *hoppas*

Sofia sa...

Skämtar du?! Det är kanske det bästa jag sett! A är helt NERKÄRAD i Orwell. Hans tre senaste fejjan-statusar har alla innehållit ordet Orwell. That's it. Han ska få vinterpresent! Sjukt nöjd. Tack för tips!

Josefine sa...

Aha! Vad bra! Jag vill ha ännu mer saker därifrån.. :)

mikebike sa...

Ron obvious: Man enough... hahahha vänta och se! Förresten Billy Pilgrim, det känns väldigt bekant. var i cyber var du känd som BP?

Ron Obvious sa...

M: OK då, men håll dig borta från huvudstaden! ;)
Billy Pilgrim hängde mest på olika mailinglistor och usenet och sånt. Om du också har ägnat osunt mycket tid till att diskutera Simpsons och Irakkriget så är det möjligt att du har stött på mig förut.

Fröken Sverige sa...

Jihu vilken härlig länk! Nu har jag också beställt. Självklart ska svensklärarfröken rocka in den här vårterminen med boktröjor :)

Katta Kvack sa...

åhhhh. Lite avis nu.