lördag 15 januari 2011

Skräck.

Vi ska åka till Laholm för min syster fyller år imorgon. Jag och M slänger in ungarna hos mamma och pappa, äter lite mat och sen sticker vi till stugan i Mellbystrand. M vill ta med Them. Det ville inte jag. Jag kan inte sitta i en stuga precis vid havet, mitt i vintern, kolsvart utanför, folktomma hus överallt med en människa som blir ännu mer rädd än jag av skräckfilm. Jag meddelade att det faktiskt är en hel del inbrott i det området (ja faktiskt på den gatan där huset är) under vinterhalvåret. Då blev han tyst. Så någon Them blir det inte. Däremot ska jag läsa Spill så det stänker om det. Och sen ser vi väl nån Disney-film för att kunna sova. Eller ska vi se Antichrist?

7 kommentarer:

Arne sa...

Disney! Drakjägaren eller vad den nu heter. Den är fin. :)

jos sa...

Åh, är nog ingen film jag blivit så rädd och uppjagad av som Them. Helt fantastiskt bra (om man kan använda de ordalagen). Förstår om du kanske inte vill se den mitt ute i ingenstans, men å andra sidan kan jag tycka det är rätt mysigt att skrämma upp sig till 1000 om man bara har någon att hålla i handen sen.

Fast när jag tänker en gång till vet jag att jag tyckte att det var jobbigt att duscha när jag var ensam hemma efter Them. Var tvungen att stänga av vattnet hela tiden och lyssna efter ljud, även mitt på dagen..

Lotta sa...

Min första kommentar här på din blogg!
Jo, jag skulle nog rekommendera Disney i det här fallet jag också. Kanske nån gammal goding som Oliver och gänget el.dyl. film där skrämselfaktorn är -300 minst. :D

Lisa sa...

Det är få filmer som skrämt mig så mycket som Them. Älskar när man blir så rädd att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen. Paniken var total när jag insåg att Martin hade jour och med andra ord kunde bli tvungen att lämna mig själv mitt i natten för jobb. Tack och lov slapp han jobba.

Moped sa...

Vi kan skita i att fira min födelsedag så kan ni åka direkt till Mellbystrand. Jag är ändå på god väg att bli sjuk.

Moped med gott om snor och rim i kroppen sa...

Snor och slem, ni kan lika gärna åka hem. Snoken full av nässpray, Pelle hälsar till dig.

charlotta sa...

klart ni ska se antichrist! höhö. jag har inte sett den ännu, men jag har hört så mycket läskiga grejer om den filmen att den inte ligger överst på min lista just nu (i af inte så länge jag är själv hemma...)