tisdag 11 januari 2011

Oj igen.

Idag åkte vi och veckohandlade. För andra veckan i rad. Mat planerad och inhandlad för fem dagar. Hur länge ska denna plötsliga ansvarskännande stil hålla i sig? Kanske en vecka till. Vi brukar köra på: klockan är 18 jag börjar bli hungrig.. vad ska vi äta? vad är du sugen på? nä men jag vet inte heller. Vi tar nåt.. enkelt bara? Vad ska vi ta? Vi får gå och handla snart.

Sen äter vi gnocchi med ädelost och babyspenat (vår ständiga panikrätt) en timme senare.

4 kommentarer:

emster sa...

och det är så jävla DYRT att alltid komma på i sista stund vad man ska äta. och så hinner man (jag) bli så fruktansvärt hungrig att man (jag) äter alldeles för mkt och blir TJOCKAST I SVERIGE. buhu.

celina sa...

HAHAHAHA så jävla roligt att vi också typ ALLTID panikäter gnocchi med ädelostsås samtidigt som vi sitter och morrar åt varandra. Misären. Jag överväger - igen - att prova matkasse levererad till dörren.

charlotta sa...

hahaha. vi är precis likadana. värst är när vi beslutar oss för att äta ute istället. no good. "vart ska vi gå? dit?" "nää, det vill inte jag" blablabla. tusen år senare slutar det alltid med att vi hamnar hemma med makaroner ändå...

Josefine sa...

emster: ja herre gud! vi småhandlar för 150 spänn om dagen när vi gör så där. ibland mer. det är vansinne. också blir det mat till en enda rätt som räcker en kväll. och precis. som vi smäller i oss på en gång också blir VI tjockast i sverige.

celina: vad lustigt! ja den där gnocchin har vi ätit unde tystad ett antal gånger. jag vill helst ha den med körsbärstomater till också men m bryr sig inte om grönsaker så han köper aldrig det. då är jag extra sur.

charlotta: ja den har vi ju gjort ett par gånger. den sämsta och dyraste lösningen. men vi gör den om och om igen. oftast äter vi tråkig mat då med för att vi inte orkar ta oss mer än typ femhundra meter från hemmet..