fredag 7 januari 2011

Red Dead Redemption.

Det är inte så populärt att stå i vägen för John Marsden nu. Inte att pilla på konsolen heller. John Marsden det är han på pallen. Smutsig cowboy i skinnväst.
"Vad fan? Ska vi rida nu? Jag trodde det skulle bli skjuta av?".

Helt vanlig fredagskväll. Obs! ej berömt fredagsmys. Även om jag tror att John Marsden skulle klassa mitt feta erbjudande "byt blöjan så får du spela hur mycket du vill sen" som ultra-mys.

9 kommentarer:

Medelklassman sa...

Nu förstår jag vad Mike menar med att han har tjock rygg.

Josefine sa...

Det är bäst att ni barrikaderar dörren ikväll och skaffar pansarglas till fönsterna.

Melinda sa...

John Marsden, som i Imorgon när kriget kom-Marsden? Vad har han med Red Dead att göra? Jag hänger inte med. Men Imorgon-serien är fantastisk!

Josefine sa...

Åh, jag älskade "Breven inifrån" på högstadiet. Blev sugen på att läsa om den nu.

Jo, det är en cowboy i spelet som heter så. Om jag inte hörde fel. Men det gjorde jag nog inte för nu har jag hört det ca femhundra gånger.

Josefine sa...

Och herr 30+: han har faktiskt inte fet rygg, din taskmört.

celina sa...

Haha! Som vår fredagkväll. Jag sitter vid datorn och Vargen hänger i soffan tillsammans med två ihoprullade djur. Vargen spelar något slags tvspel som går ut på att hoppa, smyga och döda typ, jag spelar kunskapsspel på internet .

Sofia sa...

Vi hade Red Dead-maraton häromkvällen. A spelade, jag kollade på. Fast jag var bättre än han ändå, det märktes ju direkt.

Josefine sa...

celina: haha.. jag tog de två svansprydda och lade mig i soffan och läste ut Franzen-boken. Så sjukt bra fredagkväll det här! Längesen jag hade ro att ligga och läsa oavbrutet så länge.

sofia: alltså nu när du säger det så tror jag att det är samma för oss! :)

mikebike sa...

30+: det där var taskigt sagt. Är det alkoholen eller 40-årsåldern som tar fram elakheten såhär på fredag kväll? Och hur går det med träningen förresten?