söndag 9 januari 2011

Nej nej nej.

Sista skälvande jullovsdagen inledde vi med krabbelurer och kaffe. Nödfrukost när brödet tagit slut och ingen orkar gå till affären. Jag till och med hackade ner lite choklad och mosade banan till den sista skvätten krabbelursmet. Jag vill inte tillbaka till skolan nu. Om man skulle gå i pension. Äta långa frukostar varje dag och ligga i soffan och läsa böcker om andras liv.

10 kommentarer:

emster sa...

jag är med på den. örka jobba liksom!

Kulturkoftan sa...

Å nej. Skolan. Imorgon.

Tears and Pearls sa...

Och jag orkar inte gå till jobbet i morrn :/ fast det blir en mjukstart. men ändå liksom. Tänk att få gå omkring här hemma och bara lalla runt

jos sa...

Jag känner likadant! Vill bara fortsätta vara hemma hela familjen, göra något som ungen tycker är kul på dagen och sen hänga i soffan med film/bok/lyx hela kvällen med mannen. Känns så himla långt till sommaren, och innan dess lär det knappast dyka upp något långledigt..

Unknown sa...

Åååhh, krabbelurer har jag inte ätit på mycket mycket länge. Vad gott! Och jag håller med. Vill ha lov och långa slappemornar för alltid.

Tinalinatiny sa...

Krabbelurer?
Inte en aning..
Googlar :)

Josefine sa...

emster: ja, vilket skit det är!

kulturkoftan: ja herre gud. har levt i förnekelse fram till idag.

tears and pearls: mjukstart är bra! det skulle jag också vilja ha. och lalla runt hemma. gud vad skönt.

jos: jag också! det har varit en underbar och lång ledighet. och till sommaren får vi ingen sån tillsammans eftersom m byter jobb nu. ännu mer skit.

dorro: ja det var riktigt gott! det var en hit med lite hackad choklad i också.

tinalinatiny: om du gillar amerikanska pannkakor och sockerkaka lär du gilla krabbelurer; de är tjocka och fluffiga och lite salta.

charles sa...

åh, vad jag är glad att jag inte ska dit imorgon (förlåt, jag ska inte rub it in...) men - du får rapportera om vad som händer!

Josefine sa...

haha.. det är lugnt. jag bara låtsas som att det inte är sant. att det är en ond dröm. återkommer snart med nya härliga uppdateringar staright out of nordiska.

Marie - Med mina händer... sa...

Så drygt. Man har smakat på paradiset och så slängs man ut där ifrån. Drygt.