onsdag 26 januari 2011

Mockisar.


Tinto behöver nya mockasiner i rätt storlek. Och då känns Mocklis som ett givet val. Först tänkte jag att hon måste ha de kurbitsmönstrade svarta men nu fick jag syn på de nya som heter Bolster. Fantastiskt fina mockasiner (och mössor och vantar och allt möjligt).

12 kommentarer:

Johanna sa...

Vilka tjusiga!

B sa...

Guud vilka fina mockasiner! En klar favorit! :D

Helena mitt i smeten sa...

Jag har gått förbi deras skyltfönster en massa gånger och tänkt att jag ska köpa mockasiner där till H. Det är aldrig öppet när det passar mig, men nätshoppen är ju ett alternativ...

emster sa...

du har alltid bra shoppingtips! jag gillart alot.

celina sa...

Jag vill ha de kurbitsmålade. Finns de i vuxenstorlek? Jag tyar inte klicka och kolla själv. Mvh lat och bekväm västerlänning. Fatta skönt att glida runt i mockasiner hemma. Jag jobbar ju ändå hemma liksom. Det skulle vara att verkligen regrediera tillbaka till trotsåldern som jag ändå tycks leva i tron att jag lever i så att säga.

Sockertussen sa...

Hehe, de här påminner mig om min barndom, fast finare dåra ;)

Sofia sa...

Jag vill ha till mig!

Sofia sa...

Håller med emster. Fast du ruinerar mig med dina tips. Mer!

S.W sa...

Så snygga! Fast jag undrar lite när en vuxen har användning för mockasiner. För varför ska bara barnen få vara vackra på fötterna?

Fisken sa...

Det där är väl socki-plast? Inte mockasiner? eller?

Lisa sa...

@Fisken: Jag är inte hlt säker. Men sockiplast är väl sådan med plast "fastsmält" under foten. En sådan här fastsydd läder(?)sula kallas väl för mockasin. Även om sk riktiga mockasiner mest bara är lädersula som snörs ihop ovanpå

Josefine sa...

Ja, de är så himla fina! Jag gillar vantarna och mössan i bolster-mönstret. Kanske att vi får köpa dem också..

Haha.. det finns mockasiner för vuxna där men det fanns inte så många mönster att välja på. Bara en eller två tror jag.

Fisken: nej, det är mockasiner. Sockiplast var ju tunna som strumpor och de här är ju tjocka och stickade med skinnsula.