tisdag 25 januari 2011

Köttbullar.

Tinto gillar musik. Som alla barn antar jag. Nyss spelades "Du får inte stoppa köttbullar i näsan Markus" och Tinto vaggade nöjt i soffan. Jag minns när den började cirkulera på min skola på mellanstadiet. Det måste ha varit innan den släpptes som singel (1996 enligt Wikipedia). Undrar hur den kom ända till Laholm utan internet. På den tiden kunde jag även allas telefonnummer och när folk fyllde år. Också konstigt. Det kan jag inte längre. Inte nya människors i alla fall. Jag minns oftast inte ens om det är tidigt eller sent på året de fyller år. Jag har med andra ord blivit mycket gammal.

6 kommentarer:

EmReAl sa...

Eller bara väldigt mobiliserad.

Numera har man oftast alla nummer inlagda i telefonen eller på annat lämpligt ställe och födelsedagarna hittar man lite varstans så varför minnas det?

Problemet är att man är rätt körd om man blir av med någon av sakerna man sparat allting i.

Oscar sa...

Tror att det är allt slagg som under åren byggs upp till oöverstigliga hinder för nya tankar eller information, Min 6-åriga dotter får nästan dagligen förklara för mig hur det ligger till, eller var någonting är.

celina sa...

Jag ÄLSKAR den tyska remixen! Slut på meddelande.

Shit vad jag har längtat efter att få användning för denna kärlek.

SE sa...

Den tüska versionen slog igenom bra i Ängelholm med när det begav sig.

Josefine sa...

emreal: ja, men det är det som gör att jag känner mig gammal. hela internetfenomenet och mobiltelefiner har kommit sen dess.

oscar: haha.. så är det nog. jag märker att mitt minne blivit sämre. hoppas dock fortfarande att det mest beror på stress och att det blir bätte när jag är lugnare.

celina: aha. den måste jag kolla upp och spela för s:et!

SE: Jaha, då har jag missat nåt. Den tog sig aldrig till Halland (vad jag minns men som sagt mitt minne..)

Nipe sa...

Haha, ja, jag kommer fortfarande ihåg när merparten av min låg- och mellanstadieklass fyller år. Men när mina vänner här och nu fyller år, det har jag ingen aning om... Men så är jag skitgammal också.