fredag 7 januari 2011

Slut på mysig morgon:

jag tittade upp från telefonen när jag kände en äcklig lukt. Tintin hade hämtat kattbajs och sand och strösslat kring sig på köksgolvet. Sanera barn, torka bort på golvet, dammsuga (och må lite illa av lukten). Kaffet hinner kallna också.

5 kommentarer:

Oscar sa...

Aldrig får man ha det för bra:) Såg att M var ute efter film, men då listan redan var ett par hundra filmer lång av mer eller mindre god kvalitet så lägger jag mitt tips här. "Winter´s Bone" en strålande film med världens tuffaste 17-åring. http://www.youtube.com/watch?v=iwgXyfJBKPQ

Oscar sa...

Annars är Haneke kung i läskighetsgenren. "Funny Games" har väl de flesta sett men även "Cache" är väldigt bra, man kan nästan ta vilken som helst av hans filmer & känna sig samtidigt renad & besudlad efteråt.

Josefine sa...

Ah! Ja den är jag jättesugen på att se. Verkar mycket obehaglig. Jag gillar också Haneke. Jag har faktiskt inte sett Funny Games-orginalet, bara den amerikanske men den gillade jag mycket. Michael Pitt var fantastisk! Och Caché. Sjukt läskig. Jag har faktiskt en halvtimme kvar på den när jag tänker efter.

emster sa...

ew! var det frallbajs eller ryssbajs?

Josefine sa...

det var svårt att utröna. det luktade i alla fall bajs, det är jag säker på.