fredag 14 januari 2011

Börje igen.

Jag sitter och bloggar och Skavlan är på. Börje Ahlstedt är med. Och det är äckligt hur han pratar: "ni kvinnor, vårdande och våta" (vi är tydligen våta i själen? vad betyder det?). Jag hoppades att han kanske lagt ner det dravlet. Han ÄLSKAR kvinnor skriker han. Äh. Dra åt helvete.

13 kommentarer:

Medelklassman sa...

Jag kan inte ens titta. Gubben är för fan gaggig. Han har varit helt fläng i 10 år. Gå i pension!

Cecilia sa...

Var fasen det värsta jag sett på länge. Pinsamt.

dekorum sa...

Men den här gången måste han väl ändå ha sagt det för att provocera och reta? Jag väljer att klappa honom nedlåtande på huvudet (mentalt, dårå) och tänka att hans manligt torra träskalle inte förmår bättre. ;)

Oscar sa...

Allvarligt, är det någon som vill se eller höra Börje annat än i rent lytessyfte? Vad gör han i min tv en fredagskväll? Det blev två avsnitt av "Sons of Anarchy" istället.

S. sa...

Hm, jag gjorde rätt som stängde av ljudet innan han hann vräka ur sig det där alltså.

emster sa...

en riktig GUBBE!

Andreas sa...

Så jävla ojämnt Skavlan; bitvis är det rent fenomenalt med fantastiska gäster men från och till bjuder de in folk som inte passar in alls i sammanhanget och sänker allt. Förstår mig inte på det.

Therése sa...

Ja, herregud! Den gubben... Han pratade om skådiskollegor som han ansåg vara posörer. Snacka om att kasta sten i glashus!

Josefine sa...

Han verkar ha ett sjukligt stort behov av utrymme och uppmärksamhet. Från nu ska jag bara ignorera honom.

missis.li sa...

Ignorera var ordet!
GÖBBE!!!

Linda sa...

Bytte kanal. Missade tydligen inget av värde.
Jag är lite rädd för honom.

Betty sa...

Jag orkade inte se eländet, han är ju helt gaggig! Och sedan Eva Gabrielsson på det. Visst, det är för jäkla synd om henne, men detta ältande!

Paola sa...

Och Skavlan bara satt där och såg fånig och förvånad ut - varför kontrade han inte med att fråga vad Ahlstedt menade? Vårdande och våta... "våta här" sa han och höll sig om huvudet, vad f-n betyder det? Så urdumt!