onsdag 28 januari 2009

Åh nej,

jag har ont i halsen.
Väldigt ont.

Mer ont än någon i den här familjen någonsin haft.

Jag sitter i soffan och tittar på Trinny och Susannah som snokar i brittiska pars privatliv. De är som två terriers. Jag skulle hellre dö än ta hem dem till oss.

Dö i halsont.
Vad kan man tänkas få ut av halsont? Jag får fundera lite på vad M fick ut av nyårsafton när han låg i koma här på soffan.

Hmm.. det var hummersoppa, vitlöksbröd med olivolja, glace au four, godis, alsacevin och oerhörda mängder kärlek.

....
oj. Nu hände något. Jag såg slutet på Trinny och Susannah. Världen snällaste lille man fick syn på sin fruga som blivit lite stylad och då började han lipa för att han tyckte att hon var så het (det tyckte han redan från början). Och vad händer då? Jag börjar också lipa. Oh my god.

17 kommentarer:

Tinalinatiny sa...

Usch, krya på dig! Halsont kan vara det värsta man kan ha.
Låter som att M har en del att ta igen iaf ;)

Josefine sa...

tack! eller hur! han ska få jobba nu.

Anonym sa...

Åh, nej! Du kan ju inte ha ont i halsen idag när vi ska boxas! Det är tydligen farligt att träna när man har ont i halsen...

Bli frisk nu!
kram

Anonym sa...

ååh, det är så jobbigt när man är så där sjuk som iiingen annan blir av en helt vanlig förkylning.. när man är MYCKET snorigare, har MYCKET ondare och faktiskt inte är säker på att man kommer att få uppleva morgondagens ljus..

Jo tjena sa...

Krya på dig och M får se till att matcha upp behandlingen han fick när han var sjuk =)

Anonym sa...

Nej nej! Inte ont i halsen. Det som gör så ont. M får genast komma hem och ta hand om dig tycker jag.

Inte ens jag gråter till Trinny och Sussanah. Kan det vara så att du åkt på samma sjuka som M hade på nyår. Han grät ju till nån film då ju.

Krya på dig! (smitta inte lilla s)

PS Jag hade ingen aning om att du hade en blogg men nu vet jag....

Josefine sa...

sassy: nej jag vet. så dumt så dumt. nästa gång ska jag med. den här förkylningen ska dö inom de närmsta dagarna (helst timmarna). kram

anna: usch. ja. jag är så gnällig nu också för det finns ingen mat inom räckhåll. får laga något. inte kul när man känner sig krasslig.

jo tjena: tack! ja minsann! det ska jag. får jag feber också ska han få göra rubbet!

angelkringavrthus: haha.. nä det var extremt med trinny och susannah. det är nog förkylningen. huva.. bara jag inte får det han hade. det var ju nästan en dödlig sjukdom.. ska försöka att inte smitta the little one!

Anonym sa...

Krya på dig! :)
Jag säger som min mormor. Gurgla whiskey och svälj. Det hjälper. I alla fall tillfälligt. :P

Anonym sa...

Att lipa med människor på tv, är ett kvinnligt och mycket ädelt drag! Det tyder på att man har ett ytterst gott och stort hjärta!!!

Om jag lipar?
U bet!

Krya på sig!

/MiMa

Josefine sa...

ann-louise: tack! jag tar dig på ordet. det ska jag testa minsann! är det okej att gurgla typ femton gånger på raken?

MiMa: haha.. jag är inte ensam i den här familjen om att lipa till minsta lilla. in fact är jag den minst lipiga. tack!!

Anonym sa...

Say what? Den minst lipiga? Pah! Jag gråter enbart till väl valda delar av Extreme home makeover. Sådetså.

Josefine sa...

moppemuschen: äh. du är den mest lipiga. mikael och du på delad första plats. ni är de gråtigaste jag vet. extreme home make-over. det kan jag tänka mig att du bölar till. mitt gråt till t&s var ett misstag!

Anonym sa...

ett misstag... jo jo, man tackar ja. Att se Runaway bride gång på gång och gråta lika hejdlöst vid varje tillfälle är inte ett misstag kära muffin. Det är... något annat.

Josefine sa...

il mopedo: äh lägg ägg. det är inte jag som gillar sån smörja. vem var det som såg 10 orsaker att hata dig 5 gånger på en och samma dag? det var inte jag. du grät säkert då också.

kirin sa...

Vilken skön blogg du har! Blir glad och upprymd över upptäckten och lämnar som tack här med varm hand över receptet på min allra bästa förkylnings-, ont-i-halsen-drink: Pressa två apelsiner och en citron, vispa ner ett rått ägg, pressa ner så många vitlöksklyftor du pallar, blanda i en nypa cayennepeppar och släng i en skvätt cognac. Funkar alltid. Krya på dig!

Anonym sa...

Det var sju gånger för att vara exakt. Och vem älskade Heath innan han fick Cobain-status? Alltid före sin tid; Moped.

Josefine sa...

sju gånger. ja det låter ju helt klart mer rimligt. eller nåt!