fredag 30 januari 2009

Bra grej med att vara vuxen:

Computer Lunch.
Man äter lunchen framför datorn som står framför tv:n. Ingen säger till en att det är idiotiskt. Och varför skulle någon? Det är ju Melrose Place på tv:n! Min gamla guilty pleasure.
En liten negativ följd av att äta lunch framför 3:an är dock att det kommer reklam och man hör plötsligt en röst nämna saker som "ändtarmsbesvär" och "analklåda". Inte aptitligt.

11 kommentarer:

Världen enligt J. sa...

Åh, det finns så många fina fördelar med att vara vuxen. Obegränsat surfande (gärna kombinerat med tv-tittande), glass till middag (om man inte orkar laga mat), gå ut i 20 minusgrader utan mössa och långkalsonger, läsa böcker i halvmörker...

Anonym sa...

Våga vägra tv!

Sa Who

Tinalinatiny sa...

Ja, det är härligt att vara vuxen, tills man sitter där & tuggar & hör just ordet "analklåda", haha. Bitterljuvt.

Josefine sa...

världen enligt j: ja det är fantastiskt att vara vuxen! läsa böcker i halvmörer ja. det finns hur många gränser som helst man kan passera utan att någon säger något!

Who: nä. det tror jag inte. tittar ibland. men mest ser jag film.

tinalinatiny: just analklåda går inte fint ihop med quornfärs och crème fraiche. alls.

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! ja visst är det ljuvligt att bli vuxen? men man vill ju inte vara det på så många sätt förutom när det kommer till fördelarna ;)

Anonym sa...

jklöä'

Anonym sa...

Hjälp...

Anonym sa...

Jag sa hjälp!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Det gäller att inte vara äckelmagad om man ska äta framför TV:n!

Jag vet, om jag inte bloggar på ett dygn eller så känns det som om jag har varit borta i en vecka när jag läser mina favoritbloggar, det känns som om jag missar hur mycket som helst!

Jag köpte träningskläder på Stadium. Ett par träningstights, en vind/träningsoverall, en tunn jacka att springa i och två sportBH:ar. Så nu har jag nog fyllt den här månadens shoppingkvot...

kram

Josefine sa...

rosa hemmet: nä exakt! tvätta, städa, diska är inte lika ljuvligt direkt. choklad innan middagen är det dock!

anonym: säg var du är bara!

sassy: haha nä precis... man ska speciellt inte se det där oprahinspirerade läkarprogrammet där det sitter en panel och diskuterar olika sjukdomar. en gång hade de med en burk med binnikemaskar. då tackade jag mig själv varmt för att jag inte åt speghetti eller liknande vid det tillfället. kram på dig!

Anonym sa...

Japps, sådär gör jag också. Varje gång jag äter lunch hemma. Lovin' it. Mitt enda problem är smulor i tangentbordet.