fredag 9 januari 2009

Varje gång jag ser Always rekam för bindor och hör en kvinna med "beslöjad" röst säga

"Have a happy period" får jag lust att ta fram mitt machine gun och gå loss på tv:n.


se där: ganska uppenbart vems flickvän jag är.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vem sjutton tycker om att ha mens?!

Josefine sa...

nä det torde vara en riktig galning! fattar inte varför de ska framställa det som att det är mysigt med mens. det är skit med mens.

Anonym sa...

Är det inte vidrigt egentligen hur de får hela grejen att låta som en gullig händelse när de flesta jag känner (alltså alla tjejer) mest vill dö under den där veckan i månaden? Alltså. Mens är inte gosigt. Mens är inte blått. Mens är inte kamomilldoftande. Mens är inte rosenskimrande och glättigt. Det känns nästan som ett hån med de där reklamerna i mitt tycke! Nu är jag dock glad för att jag har det lätt med min och att den mest hela tiden hoppar över. Så slipper jag lacka ur ordentligt både över den OCH reklamen...

Josefine sa...

kajsa: hahaha... nä precis! nä mig veterligen har mens aldrig varit blått. inte glamouröst heller. hade jag haft mens nu hade jag kanske slagit sönder tv:n på riktigt. jag är i sanning en menace to society när jag har mens.

Katinka sa...

Det är du då verkligen inte ensam om!

Jo tjena sa...

Den är hemsk...jag hatar tamigfran alla bind/tampong-reklamer. Skrev ett mail (http://jotjena.blogspot.com/2008/07/roligare-att-ha-mens_08.html ) till Libresse med olika förslag på vad som faktiskt skulle göra mensen roligare istället för deras jävla designade bindförpackningar. Fick ingen respons på det hela.

Josefine sa...

katinka: nä jag misstänker det!

jo tjena: haha... vad bra du är! ska läsa din text. de borde skicka med choklad.

Anonym sa...

Jag är alltså inte ensam om att vilja göra det!
Min käre sambo brukar smygskratta åt att jag alltid börjar muttra agressivt när den reklamen kommer...

Världen enligt J. sa...

Ja, man bli våldsam av de där reklamfilmerna. Med ljusblå/ljusrosa vätskor i provglas och unkna budskap om kvinnlig frigörelse.

Josefine sa...

anna s: det är den reaktionen jag också brukar ha. det och fascination över hur idiotisk man kan göra en reklam.

världen enligt j: ja hur fan får de ihop det egentligen? det är som ett riktigt dåligt skämt.

Anonym sa...

Hehe, spot on!

Jag undrar vem masterminden är bakom de där ljusblå radiostyrda bilarna som ska föreställa mensen är? Hur tänker man då? Ska det föreställa den "roliga mensen" som kör omkring innanför de där ljusblå linjerna som finns inritade på alwaysbindorna? Som om den lilla blå linjen skulle ha någon som helst effekt.