söndag 11 januari 2009

Enjoy the silence.

Idag har S kört på temat "prata eller låt hela tiden kommer du inte på vad du ska säga så gör helt enkelt ljud istället men vad som än händer var aldrig tyst".

Det är ett väldigt oskönt tema.

Ett tema som får en att vilja flytta ut i skogen och sätta sig ensam i en koja med en bok och lyssna på tystnaden resten av livet.

Inte bra för humöret.
Nej.
Farligt för humöret.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag har inte känt mig direkt svullen under mens sen jag skaffade Yasmine p-piller..men man kanske ökar i omfång ändå..dock är psyket mitt väldigt labilt..jag vet ju att jag inte är en smalis annars också men under mens kan jag inte hantera det..haha..

Anonym sa...

Tysta leken kanske?
Jag har ett väldigt pratigt barn och för att överleva brukar jag säga att "det är trevligt att prata med dig och höra på dina berättelser, men ännu roligare blir det om du är tyst emellanåt." Det var den pedagogiska varianten. Den opedagogiska varianten är mer: "Nu får du faktiskt vara TYST! Mina öron är jättetrötta nu!"

Josefine sa...

lilla grå: hahaha... ja det är nog ganska mycket den opedagogiska vi kör med här. fast vi är väl härdade. vi tål det mesta. men ibland är det ju skönt med en minuts tystnad...

Anonym sa...

ÅÅåå, sedan jag fick tinnitus har jag varit tvungen att lära mig hitta andra tystnader. Drömmen vore att bo med en porlande bäck utanför sovrumsfönstret ...

Josefine sa...

maria: ja, det är klart. då blir den totala tystnaden bara hemsk. en porlande bäck utanför ditt fönster hade ju varit perfekt!