söndag 18 januari 2009

Det är synd om människan.

M lider av "spända njurar" idag. Det är inte helt klarlagt hur han kommit fram till detta. Med tanke på hans skrala kunskaper i anatomi tror jag inte ens han vet var njurarna sitter. Men visst. Om det betyder att vi kan ligga i soffan och slöa hela dagen så kan jag gå med på att tro på grejen med spända njurar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Japp. Sofffan är det nya svarta helt klart.

Stackare ;-)

Anonym sa...

Jag har lidit av "sömnbrist" hela helgen. Egentligen är det ren och skär lögn. Jag sover en massa för mycket mer än vad man behlver i veckorna. Men hos honom som jag sov hos är det ju så gosig att bara ligga kvar och borra ned sig bland täcken och kuddar att det var värt ett försök att dra till med ett tjuvknep för att få ligga kvar.

Jo tjena sa...

ja, det var rätt spännande, han hade stört sig på min säng förra gången och bestämde sig för att göra något åt det innan vi la oss.

Anonym sa...

Ebbes hörna blir bra!

Spända njurar låter lite underligt, men en slapp söndag är nästan aldrig fel!

Josefine sa...

maria: verkligen! ja väldigt synd om honom! jag skrattar och pekar... hahaha

kajsa: precis så ska man göra. helt rätt. vi brukar i regel skylla på varandra "ja men det var DU som hade ansvar för att vi skulle gå upp" när vi legat kvar i sängen hela dagen.

sassy: jag har faktiskt aldrig tidigare hört talas om åkomman. mycket märkligt!

Anonym sa...

Spända njurar? Hur och varför blir de spända? Och hur yttrar sig åkomman? Diagnosen lämnar en del frågor, men håller med, om medicinen är soffläge för samtliga är det kanske ovidkommande frågor...

Josefine sa...

vet inte riktigt. mest tog det sig uttryck i gnäll. i övrigt kan jag inte se att det blev några symptom.