måndag 12 januari 2009

Häromnatten

var grannen under uppe och klagade på musiken igen. Trots att den var låg.

Hon bad oss även tänka på hur vi går.

HUR VI GÅR?

jag går tyst som en fucking ninja.

från nu stampar jag och lyssnar på hög musik HELA dagen.

[ja ja ja... jag vet jag är jättebarnslig. jag kommer inte stampa på rikgit. inte lyssna på så hög musi heller. vi har ju en kattunge här. men sur är jag. kommer kasta onda ögat åt hennes håll varje gång jag ser henne. kvinnan med superhörseln borde jobba som spion eller citron]

11 kommentarer:

Anonym sa...

Stampa för mig också. Det finns inget värre än grannar som inte pallar med att bo i hyreshus. De får väl flytta till eget hus om de är så känsliga... grrrr...

Josefine sa...

exakt! och bor man i landshövdingshus får man nog räkna med att det är lite lyhört. precis som vi anpassar oss och sänker ljudet får ju hon också göra det! såna tjuriga kan flytta ut i skogen.

Daniel sa...

åhh nej jag beklagar! Neighbours from hell.. å värre lär det bli! haft otaliga sådana grannar - de ger inte upp! Beklagar!

Tinalinatiny sa...

Tänka på hur ni går?! Det låter faktiskt som ett skämt. & ja, en stuga på landet kanske skulle locka Tant Superhörsel.

Anonym sa...

Tur att jag bor i hus. Jag är bra på att vara ninja ibland. Men mest hoppar jag ju runt!

mikebike sa...

åhhh nu blir jag förbannad också. det var förnedrande att stå i kallingarna och argumentera med en jävla gnäll***** till granne om att man kanske kan tänka på hur man går i sin lägenhet. fan det är ju absurt. jag skulle kunna ta tjänstledigt en längre tid bara för att göra hennes liv till ett helvete nu känner jag.

Anonym sa...

Lättstörda grannar är alltid jobbigt!
Mina grannar ovanför brukar både lyssna på och spela hög musik, ha fester ibland och så har de en liten tvååring som springer omkring och busar mest hela tiden. Det tycker jag är rätt skönt. Så slipper man känna sig som den enda oväsenspridaren i porten...

Josefine sa...

daniel: mmm... de är det. sura jävlar.

tina: det borde rimligen göra det ja!

kajsa: ja vi har en 4-åring också som inte är lätt att hålla styr på direkt. hon går aldrig. hon studsar alltid.

mikeyboy: ja fy fan. gör det. säg upp dig och var hemma och stör på heltid.

anna s: det är ju så det måste vara när man bor det på det sättet. att man acccepterar och tolererar att alla låter ibland. det är ju en annan sak om man alltid alltid stör och spelar hög musik varenda natt. men på fredag eller lördagnatt borde man tåla lite låg musik. och att ens grannar går.

Anonym sa...

Min granne nedanför har klagat på att hon inte kan sova för att det låter så när mina katter springer!

Josefine sa...

sassy: åh HERRE GUD alltså. det var en överkäsnlig granne. vad är det för fel på människor? undrar hur grannen känner inför trafik då.

egarcia sa...

Ge henne öronproppar och säg till henne att skaffa ett liv.