onsdag 7 januari 2009

Det är hårt när självinsikten slår en i ansiktet med en stekpanna.

Idag skulle jag egentligen gå med den här fantastiska kvinnan på boxning men nu har jag insett att min fysik är som en 90-årings och får därför stanna hemma.
I stället ska jag nu på långpromenad och sedan ut på en liten löptur senare ikväll.

Nu jävlar ska jag bli pigg igen.
Hatar att känna mig pensio vid 26 års ålder.

Sockeravgiftning pågår.
Igen.

10 kommentarer:

Anonym sa...

åh tack raring..fan vad glad du gör mig jämt! du är en underbar människa! puss!

jennys hus sa...

Känner igen mig:-P Skulle också behöva sockeravgiftning...har blivit lite för mycket av det goda under julen.
Kram/jenny

Josefine sa...

anna: :) tack!

jennys hus: ja shit. alla hem svämmar över av chokladkartonger och överallt tvingas man äta (eh... säger vi.. det var inte direkt nån som höll en pistol mot min tinning och skrek "ät nu av paradisasken annars dödar jag dig").

Anonym sa...

Efter att ha tryckt i mig oförskämt många After Eight i julhelgen (många, måånga alltså) har min sockeravvänjning också påbörjats (vi får se hur det går)!

Och tack för din kommentar! Var också osäker på gardiner först, men nu är jag supernöjd. :) De hamnar ju inte i blickfånget mot en vit vägg, och det känns lite mer ombonat (innan ekade det)

Anonym sa...

tack för ditt långa inlägg på min gravid-blogg. har nu tagit upp den igen och tänker fortsätta vädra alla såna tankar där. din kommentar gjorde mig så glad och peppad. tack!!

Anonym sa...

Sockeravgiftning! Där sa du något...
*sväljer hårt och tittar bort mot de halvt uppätna toffiefeelådorna (2 st) på soffbordet*

Anonym sa...

Det var så synd att du inte var med! Jag hade min bästa träningsupplevelse nånsin! Först hade vi fys en timme (jag tror man går ner så där 5 kg av det...fast man går nog upp det i muksler) och sen sparring! Vi har börjat sparras nu, men det är inget måste att göra det! Hoppas du kan följa med snart och att du inte låter dig knäckas av en jävla dum våg!

kram

Josefine sa...

frida: hahaha... jag har ätit all choklad jag kommit över. no limits!

alma: vad roligt! ska bli jättekul att följa din blogg!

ann-louise: haha... jaså du är fortfarande inne i toffifee-sjukan. själv försökr jag ta mig ur chokladaskträsket!

sassy: vad snäll och fin du är! och grym som går på sån hård träning.

Bilder bland annat sa...

Haha! Här har du 27-åringen med ryggskott för andra dagen i rad som inte ens kan resa sig upp utan avancerad hjälp från mannen. Han levererar dessutom tillsammans med hjälpen ord av villkorslös kärlek som t ex "men var har du rullatorn då?", "behöver tanten hjälp?" och "vad önskar du dig i 92-årspresent?".
Hrmmf.

Josefine sa...

hahaha... usch. stackars dig! din kille tar exakt samma chans som jag brukar ta när min kille är ledbruten. en gång hade han nackspärr och sprang runt i lägenheten och skrek att han ville ta livet av sig. vid 4 på morgonen. jag fnissade och somnade om.