onsdag 14 januari 2009

Det här med tidiga morgnar.

Nej. Det är inget för mig.

Min hjärna är lika fruktlös som månens yta.

Ryssen har krossat ett glas (skönt, ett glas mindre att diska), han har fisit på mig och jag har träningsvärk.

Nu tar jag en tupplur.


[jag längtar efter solen nu. så jag kan få tillbaka mina fräknar. hatade dem intensivt fram tills jag var 20 eller så. kanske längre. under högstadiet undersökte jag möjligheten att operera bort dem - det såg mörkt ut. ibland hör jag fortfarande människor prata om dem som defekter. ibland har jag läst om hur man kan gå och bleka bort dem. då tänker jag att det där måste ju vara en idiot som kommit på. fräknar är ju världens finaste grej nästan. när jag tänker på hur mycket tid jag lagt (d.v.s. slösat) på att hata min kropp och mitt ansikte genom åren blir jag mörkrädd och förbannad. sådär ska jag se till att s aldrig ska känna.. lätt uppgift... eh. det är ett bra mål i alla fall.]

som jag älskat den här

8 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det där med fräknarna. Usch, vad jag hatade dem. Värst var det när man tvingades ta skofoto (nu pratar jag om porträttfoto = extrem jävla närbild). Jag hatade mig själv i flera veckor efter det. Idag är jag vän med mina fräknar. Och mig själv...till viss del.

Förresten. Sluta aldrig blogga! Du är bäst.

Josefine sa...

skolfoto. usch. ja jag minns också den terrorn. jag kunde sitta och stirra och verkligen hata varenda liten prick i ansiktet. tur att man blir äldre och lär sig bättre. och tack så hemskt mycket! det värmer verkligen ska du veta!

mikebike sa...

Åhh... Jag älskar dina fräknar. du är världens finaste.

Anonym sa...

Haha! Nu ser jag att jag skrev "skofoto". Får skylla på huvudvärken som gjort mig till en kisande person.

Josefine sa...

mikael: det är jag väldigt glad för att du tycker. när du kommer hem ska jag pussa på dig.

maria: haha... men jag listade ut vad du menade..

Anonym sa...

Fräknar är det finaste som finns ju! Jag har en på näsan. Fast egentligen är det ett födelsemärke tror jag men jag brukar låtsas att det är en fräken för jag vill ju så gärna ha!

Josefine sa...

hahaha... ja men det är ju också fint tycker jag!

Anonym sa...

Ååååå, fräknar är verkligen urcharmigt. Jag kan få lite ibland :-)